Yale Doorman L3S FLEX SPL

  • Betjening m. kode eller kort/nøglebrik
  • Cloud-to-Cloud
  • Yale Connect bridge medfølger
  • Integration med Ajax
  • Lås døren op og slå Ajax systemet fra på én gang
  • Indbygget ringeklokke
  • SSF og EN godkendelse

Hent datablad

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , ,

kr. 4.275,00

Beskrivelse

Yale Doorman L3S FLEX SPL

Optimér din døråbning med elektronisk lås – den smarte løsning til problemet med nøgler!

Yale Doorman L3S Flex digitale lås gør det let for dig at låse og låse hoveddøren op ved hjælp af en kode, et nøglebrik eller begge dele. Den tilbyder også muligheden for tidsbaserede adgangskoder, hvilket gør din adgangskontrol endnu mere fleksibel. Slip af med nøglebesværet og opgrader til den moderne og bekvemme Lås i dag!

Ajax Yale integration

Ajax har indgået et partnerskab med Yale, den førende udbyder af smarte hjemmesikkerhedsløsninger – nok mest kendte for deres innovative dørlåse.

Med dette partnerskab forbedres Ajax-brugerens bekvemmelighed og giver mulighed for at administrere Yale Smart Locks direkte fra Ajax Security System-appen.

Gennem en Cloud-to-Cloud-forbindelse kan brugere låse deres døre og kontrollere låsestatus i appen.

Integrationen tilbyder avancerede automatiseringsmuligheder. Brugere kan nemt indstille automatisk låsning eller oplåsning, hvilket sikrer, at deres sikkerheds- og sikkerhedsbehov er opfyldt.

Cloud-to-Cloud

Før du tilføjer en Yale smart lås til et Ajax-system, skal du tilføje den til Yale-appen og parre den med Yale Connect Bridge (Connect Bridge medfølger). Yale Connect Bridge er forbundet til internettet via Wi-Fi, hvilket giver brugerne mulighed for at administrere låsen, kontrollere dens status og modtage øjeblikkelige meddelelser i Yale-appen. Efter tilføjelse til et Ajax-system kan du administrere og automatisere en Yale-smartlås direkte fra Ajax-appen.

Automatiseringsscenarier

Låsen kan udløse et automatiseringsscenarie i systemet samt køre kommandoer. For eksempel, når du åbner låsen, deaktiveres sikkerhedssystemet. Når du lukker låsen, viser lysindikatorer, at den er aktiveret, og alarmsystemet tilkobles.

Sådan tilføjer du en Yale smart lås, til Ajax systemet >>

Yderligere information

Farve

Børstet stål, Sort, Blank krom