Milesight PoE Switch 24x PoE

  • 10/100mbit swtich
  • 24 x PoE
  • 2 x gigabit-uplink
  • IEEE 802.3af og IEEE 802.3at
  • 400W
Varenummer (SKU): MS-S0224-GL Kategori: Tags: , , ,

kr. 5.995,00

Beskrivelse

Milesight PoE Switch 24x PoE

Milesight PoE Switch 24x PoE er en simpel PoE switch til f.eks. IP kameraer. Der er 24 PoE porte på den og 2 gigabit-porte så man kan tilkoble 24 stk. IP kamera, 1 stk. NVR og forbinde til internettet eller andet netværk.

Tekniske specifikationer

  • 10/100mbit swtich
  • 24 x PoE
  • 2 x gigabit-uplink
  • IEEE 802.3af og IEEE 802.3at
  • 400W

Alsidige porte

Med en række PoE-porte fra 4, 8, 16 til maksimale 24 og 2 SFP-porte giver Milesight PoE Switch Series fleksible valg til forskellige applikationer. Den genkender automatisk de strømmodtagende enheder og tilbyder strøm. Når dataene transmitteres over et enkelt Ethernet-kabel, forenkles det også netværksdistributionen i fjerntliggende områder uden stikkontakt.

Smart PoE strømforsyning

Med flere 10/100 Mbps PoE-porte, der understøtter IEEE 802.3af / at-protokol og 2 uplink-porte, giver Milesight PoE Switch-serien et maksimalt effektbudget på 400W for alle PoE-porte og 30W for hver enkelt PoE-port, hvilket giver brugerne mulighed for at have flere forskellige kameravariationer konfigureret.

Fremragende transmission

Med op til 14,8 Gbps skiftekapacitet, ikke-blokerende design og fuld koblingshastighed videresendelse er Milesight PoE Switch Series i stand til at levere flydende transmission. Samtidig garanteres dets pålidelighed af dataoverførsel godt af selvtilpasningsporte, der understøtter både IEEE 802.3x Full Duplex-kommunikation og Backpressure Half Duplex-kommunikation.

Fleksibel udvidelsestilstand

Med udvidelsestilstand er PoE Switch-serien i stand til at tilbyde mere fleksible valg til transmission med lang rækkevidde og forlænge afstanden op til 250 m, hvilket er meget nyttigt for at give bedre brugeroplevelse.

SFP Uplink Port

Med SFP-modulspil tilgængelig, er SFP-uplink-porten ideel til at forbinde afbryderen til netværkets rygrad, hvilket giver mere end nok båndbredde og stabilitet til overførsel af ultrahøj hastighed.

Overspændingsbeskyttelse

Når man når 4KV-overspændingsbeskyttelse, ejer PoE-porte kapaciteten til at forhindre PoE-switch fra lynnedslag og andre elektriske overspændinger, hvilket tilbyder pålidelig ydelse, selv i nogle hårde miljøer.

Pålidelig & sikker ydelse

Milesight PoE Switch-serien overholdes af sikkerhedskrav i industriel standard, og den er bestemt pålidelig for at give sikker præstation. Det udsøgte metalhus, ventilatorløs design, lavt strømforbrug og kontinuerlig PoE strømforsyning garanterer effektiv og stabil drift.

Let at bruge

Plug and play uden konfiguration gør vedligeholdelse lige så let som ABC. Med indikatorlamperne i PWR og Link / Act kan brugere nemt få arbejdsstatus for de tilsluttede enheder. Alle disse vil uden tvivl blot bruge.

Downloads:

Milesight-24-Port-(SFP)-PoE-Switch-Datasheet-en