Milesight NVR 16 kanaler (5000 serie)

  • 16 kanals NVR
  • 2 x sATA
  • 1xLAN
Varenummer (SKU): MS-N5016-UT Kategori: Tags: , ,

kr. 4.495,00

Beskrivelse

Milesight 4K H.265 PoE NVR 5000.

NVR optageren eliminerer uønsket kompleksitet og forenkler den overordnede installationsproces, mens de seneste 4K og H. anvendes. 265 teknologier.

Modellen understøtter op til 16 kanaler.

 

Husk at købe PoE switch


Ultra HD 4K Video

Milesight 4K H.265 PoE NVR 5000-serien er udstyret med solide 4K-afkodnings- og skærmfunktioner og kan synkront afkode op til 2-CH 4K UHD og 8-CH 1080P med de fineste detaljer, for at levere videoovervågning i realtid.

 


Fleksible lagringsmuligheder

Fleksible lagringsmuligheder inklusive HDD og NAS i Milesight 4K H.265 NVR 5000-serien giver dig større fleksibilitet til at imødekomme behov for alsidig lagring.

 

 


Alsidig interface

 

PoE NVR optageren fra 5000 serien, leveres med en lang række indgange, såsom en HDMI-port, en VGA-port, 3 USB-porte, Alarm I / O, Audio output og en LAN-port. Tilsammen giver rækken af indgange dig alle de nødvendige funktioner for at installere effektiv overvågning.

 


 

Enterprise ANPR Management

Enterprise ANPR Management systemet er det centrale administrationsted for nem overvågning af trafikken, inklusiv realtidsvisning af nummerplader, smart analyse og andre mere detaljerede indstillinger.


 

Anvendelighed

Milesight PoE NVR 5000 serien har en række funktioner som er med til at sikre et brugervenligt system, bl.a. nem afspilning, nem sikkerhedskopiering, fil-administration og nem konfiguration.

 


ANR

Som en sikkerhedskopierings-funktion kan ANR automatisk gemme videodata på kameraets lagerkort, når netværket frakobles og overføre den optagede video til NVR’en, efter at netværket gendannes, hvilket garanterer et pålideligt system.