Milesight mini PTZ dome kamera med 2,0MP 23X zoom

  • 2 MP Starlight 0,002 lux @ 140db WDR
  • 5,0 – 117mm, 23x zoom
  • 120m Smart-IR II lys
  • IP67 godkendt
  • Indbygget RJ45 stik og beslag
  • Vejledninger er på engelsk
Varenummer (SKU): MS-C2971-X23RPB Kategorier: , Tags: , ,

DKK 8.995,00

Beskrivelse

Det super professionelle Milesight Mini PTZ Dome IP-kamera er fyldt med avancerede funktioner og enestående billedkvalitet.

Milesight PTZ kameraet har en lang række unikke funktioner. Læs mere om dem herunder eller i databladet til højre.


​​

Avanceret PTZ funktionalitet

Med 360° panorering, -5° ~ 90° Auto-flip tilt og 12X/23X optisk zoom, byder Mini PTZ Dome netværks kameraet på en fantastisk panorerings- og vippemekanisme. Med en rettidig og effektiv ydeevne har kameraet den uovertrufne panorering, vippehastighed og 3D-positionering, så det lynhurtigt vil fokusere og fange objekter/mål.

 


Revolutionerende IR-design

IR-antireflektionsdesignet er banebrydende for Milesight og fjerner alle bekymringer for IR-refleksioner, hvilket garanterer, at kameraet tilbyder den bedste IR-funktion. Med den højeste Smart IR II-teknologi og kombinationen af fjernlys og nærlys udsender kameraet en helt uovertrufen IR-ydeevne.


 

Diskret installation og overvågning

Med en forsænket installation og evt. røget kuppeldæksel falder Mini PTZ Dome-netværkskameraet diskret ind i de fleste miljøer og skjuler optagelsesretningen. På den måde, kan folk ikke se, hvor kameraet er peger hen.


 

Intelligent PTZ autotracking

Mini PTZ Dome kameraet byder også på intelligente PTZ-funktionaliteter. Når PTZ Auto Tracking-funktionen er aktiveret, kan kameraet udnytte motormekanismen til at udføre Pan / Tilt / Zoom for automatisk at spore det bevægelige objekt og opnå den smarte, pålidelige og realtidsvideoovervågning uden manglende kritiske detaljer. Desuden understøtter kameraet 10 Milesight VCA-tilstande (videoanalyse).

 


 

Monteringstilbehør- og beslag

Mini PTZ Dome IP kameraet er en funktionel model, som kan anvendes i mange forskellige sammenhænge og bruges til en lang række scenarier. Det kan installeres fleksibelt på forskellige måder, til specifikke behov. For at sikre den bedste installation og brugeroplevelse, er der fire tilbehørsbeslag til rådighed.


23X Optisk Zoom

MilesightMmini PTZ Dome IP kameraet er designet til at udvide rækkevidden til det maksimale med den hurtige 23X optiske zoom. Dette giver brugeren mulighed for at zoome ind på fjerne motiver og samtidig bevare klarheden og levere video i høj kvalitet over hele zoomområdet.

 

Downloads:

Camera datasheet
PTZ Network Camera Useer Manual
Quick start guide
Installation Instruction Mini PTZ DOME Camera
Pioneered IR Design