Milesight mini PTZ bullet kamera med 2,0MP 12X zoom

  • 2 MP Starlight 0,002 lux @ 140db WDR
  • 5,3-64mm 12x zoom AF
  • 100m Smart-IR lys
  • IP67 godkendt
  • Indbygget RJ45 stik og beslag
  • Vejledninger er på engelsk
Varenummer (SKU): MS-C2961-EPB Kategorier: , Tags: , ,

kr. 7.995,00

Beskrivelse

Høj pålidelighed, god brugeroplevelse og præcision

Selvom kameraet benytter avancerede teknologier, byder det stadig på den bedste brugeroplevelse inden for bullet kameraer. Mini-PTZ Bullet kameraet byder b.la. på brugervenlig 3D-positionering, bevægelsesdetektering, revolutionerende IR II teknologi, Hvid LED teknologier samt andre fede funktioner.


Pan – Tilt – Zoom

Kameraet byder, udover en lang række af Milesights avancerede teknologier, på PTZ funktionen – Pan – Tilt – Zoom.

PTZ funktionen giver mulighed for hurtigt og præcist at dreje på en 360° panorering og 75° hældning, for at undersøge et bredt område.

PTZ kamera Pan Tilt Zoom milesight kamera


 

 

 

12 x optisk zoom m. autofokus

Kameraet kan med sin 12 x optiske zoom, zoome ind på fjerne objekter samtidig med at det bevarer klarheden i billedet, og leverer høj-kvalitetsvideo over hele ‘zoom-billede. Herunder er et eksempel som én af vores kunder har sendt til os. Den imponerende zoom-funktion demonstreres tydeligt her.

 


Smart IR Teknologi

IR LED teknologien er i dette kamera blevet opgraderet og kan give natbilleder/video med en rækkevidde på op til 140 meter. De 2 LED lys øverst, fungerer som High Beam og de 2 nederste som low Beam, for bedre billedeklarhed  og kvalitet – uanset distancen til objektet. Man kan desuden justere low- og high Beam lysstyrken manuelt eller automatisk, baseret på zoom ratioen.

Smart IR lys på Milesight Mini PTZ kamera


 

PTZ autotracking milesight mini ptz kamera

PTZ Autotracking

Når PTZ auto-tracking funktionen er aktiveret, udnyttes kameraernes motor-mekanisme til at udføre Pan, Tilt og Zoom, for automatisk at spore et bevægende objekt og justere zoomniveau i henhold til objekt afstanden. Målet/objektet vil blive vist i ramme og zoomet til passende størrelse, for at opnå pålidelig og realtids videoovervågning uden manglende kritiske detaljer.

Se video hvor kameraet er i aktion længere nede på siden


Intelligent hvid LED lys/blitz

Den hvide blitz/lys er meget tydelig og fungerer derfor rigtig godt som et præventivt værktøj. Lyset/blitzen er rigtig god til detektering og gør nemt folk opmærksomme på at de bliver overvåget. Du i øvrigt få tilsendt pushbeskeder ved detektering. Med en 15°s vinkel kan det hvide LED lys også tændes som en supplementerende lyskilde.

 

Hvid LED lys Mini PTZ kamera milesight


 

Kameraet kan bruges som et 100% standalone kamera og behøver ikke nødvendigvis at være koblet på en optager. Istedet kan der bruges et SD kort – kameraet skal bare forbindes til internettet. Derfor fungerer kameraet også rigtig godt som observationskamera.

Downloads:

Camera datasheet
Smart IR II technology
Junction box
White LED
Network camera manual
Quick start guide