trueguard-banner

TrueGuard alarm til villaen, lejligheden eller det smarte hjem

 • Alarmpakker

  Alarmpakker (4)

  TrueGuard Smartbox Alarmpakker
 • Betjening

  Betjening (12)

  Der findes en lang række muligheder for betjening (til-, fra- og deltilkobling) af en TrueGuard alarm. Kombinér evt. flere af betjeningskomponteterne, så systemet matcher dine behov.
 • Bevægelses- og fotosensorer

  Bevægelses- og fotosensorer (8)

  En bevægelses- og fotosensor registrerer, når der sker ændringer med varmen i billedet. Ved bevægelse vil alarmsystemet aktiveres, dine sirener hyle og du vil blive underrettet via appen. Med en foto-bevægelsessensor i ekstra udsatte rum, vil du få tilsendt billeder i appen med det samme.
 • Dør- & vinduessikring

  Dør- & vinduessikring (5)

  Se vores udvalgt af vores dør- & vinduessikring. Døre og vinduer er oftest den første hindring en indbrudstyv møder. TrueGuard’s dør-/vindueskontakter aktiveres, når en dør eller et vindue forsøges brydes op. De har hver især forskellige features, så de passer til dit hjem og dine behov.
 • Lys, fugt & temperaturmåler

  Lys, fugt & temperaturmåler (3)

  En lys-, fugt- & temperaturmåler kan bruges til en lang række hjemmestyringsscenarier. F.eks. kan du sætte din varmepumpe til automatisk at tænde, når temperaturen når ned på 8° og ligeledes til at slukke når rummet når en temperatur på 16°.
 • Røgalarm/gasalarm

  Røgalarm/gasalarm (5)

  TrueGuard røgalarm til dit alarmsystem. Vores røgalarmer kommunikerer trådløst med alarmsystemet. Ved røg- eller brandudvikling, er det ikke kun den enkelte røgalarms sirene, der vil lyde, men alle tilknyttede røgalarmer – både indenfor og udenfor. Alle vores røgalarmer overholder der internationale standarder UL217 og BS5446 for røgdetektering.
 • Sirener

  Sirener (3)

  Sirener anvendes til at skabe opmærksomhed og lave larm ved indbrud, så tyven skræmmes væk. Sirenerne kan også bruges til at bekræfte, med korte bip, når alarmen til- eller frakobles.
 • Strøm- & lysstyring

  Strøm- & lysstyring (5)

  Du får smart strøm- & lysstyring med en TrueGuard alarm. Med tænd/sluk moduler kan du styre strømmen i dit hjem, via TrueConenct appen. Du kan b.la. følge med i dit strømforbrug og opsætte regler og scenarier, som gør dagligdagen nemmere og dit hjem mere sikkert.
 • Relæ og garageportsåbner

  Relæ og garageportsåbner (3)

  En relæ- og garageportsåbner kan gøre hverdagens små opgaver lettere for dig. Har du en automatisk garageport og ønsker du at kunne fjernstyre den? Med relæ-styring kan du sidde i bilen og åbne/lukke for porten.
 • Alarmpaneler

  Alarmpaneler (3)

  Se vores udvalg af alarmpaneler fra TrueGuard. Med et TrueGuard alarmsystem kan du sammensætte en alarmløsning, der matcher dine ønsker og behov. Fælles for vores alarmer er, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Alarmpanelet fungerer som hjernen og hjertet i alarmsystemet, og håndterer al kommunikation mellem de tilkoblede komponenter. Alarmpanelerne adskiller sig en smule fra hinanden, med forskellige…