Kontrolcentral og Vagt som er godkendt af politiet.

Ønsker du at få tilkoblet din alarm til Kontrolcentral m.m. Så kontakt EC Sikring A/S på 70204699 eller skriv på mail: mail@ec-sikring.dk

Kontrolcentral

Kontrolcentralen er en godkendt vagt- og kontrolcentral, der er bemandet med veluddannede og erfarne medarbejdere hele døgnet.

Rigspolitichefen fastsætter de krav til faciliteter og bemanding, der skal være opfyldt, for at kontrolcentralen opnår godkendelsen.

98 % af vores installationer er tilknyttet en kontrolcentral. I Danmark findes der i dag syv godkendte centraler fordelt over hele landet, som 24 timer i døgnet har elektronisk kontakt til de opsatte alarmer rundt omkring. Det hjælper intet at have en alarm, hvis der ikke sidder nogen ’i den anden ende’ til at reagere på den, når den aktiveres.

Tyverialarmer – passer på dit hjem 365 dage om året 24 timer i døgnet. Når du investerer i en tyverisikring som er opkoblet til en kontrolcentral, har du investeret i optimal sikkerhed og tryghed.

Røg/Gas/Vand/Temperatur/meddeler – disse 4 systemer kan kombineres efter behov og ønske – 24 timers overvågning af dine alarmanlæg. Din sikkerhed og tryghed for at alt er som det skal være der hjemme. I tilfælde af røg/ gasudslip/ fald i temperaturen /oversvømmelse/ forøget vandforbrug samt vil Kontrolcentralen opfange signalerne og kunne give besked med det samme.

  • Til & Fra kobling – Kontrolcentralen kører ID/ Historik på dine alarmer, så du kan se hvem der sidst har været logget ind i dit hjem.
  • Strømsvigt – Da dine alarmer er tilkoblet Kontrolcentralen 24 timer i døgnet, vil du få besked ved tilfælde af strømsvigt i hjemmet.
  • Døgntest – Én gang i døgnet tester Kontrolcentralen din alarm og telefonlinier for at sikre at de fungerer korrekt.
  • Lokalisering af alarm– I tilfælde af at én af dine alarmer går i gang, kan Kontrolcentralen lokalisere hvilken det er. Så ved du hvad du skal være opmærksom på, når du kommer ud til stedet. Er det i køkkenet? soveværelset? Eller i stuen?

Alarmpatrulje

Hurtig udrykning med certificerede, uniformerede vagter med hunde. Vi benytter lokale vægtere til alle vores vagter. Dermed er vi sikret tilstedeværelse og en hurtig udrykning.

Herover kan du se et udvalg af nogle, af de vagtfirmaerne vi bruger.

Hvad sker der når alarmen går?

1 – 2 – 3. Når alarmen går derhjemme eller i dit firma, får Kontrolcentralen øjeblikkeligt besked. De ringer derefter til dig (el. hvem der er angivet som 1. kontaktperson), kan der ikke skabes kontakt, forsøger de at ringe til nr. 2 kontaktperson o.s.v. Er der heller ikke forbindelse der, sendes en lokal vagtservice til stedet med det samme.

Runderingsvagter

Med en runderingsvagt er det muligt at få hjælp til at åbne og lukke bygning af. Der findes mange forskellige leverandører og fælles for alle er at priserne varierer meget. Bemærk dog at disse variationer oftest er berettiget. Årsager til højere priser kan være vagternes niveau samt om de har hund med eller ej. Skal du bruge en runderingsvagt, så kontakt os i dag. Vi arbejder sammen med op mod 20 vagtselsaber fordelt over hele landet.

Fastvagt / Portvagt

En fastvagt kan være dem som du ser i indkøbscentre, men også dem du ser stå i døren på diskoteker. Ligeledes findes der fastvagter i stort set alle større produktionsselskaber, da de sidder i porten og håndtere adgangen til faciliteter. Arbejdsopgaverne kan varierer meget og indebærer oftest Manuel adgangskontrol, medarbejdervicitationer under eller efter arbejdstid.

Mange forskellige alarmer

Alarmsystemerne er udviklet til næsten hvilken som helst overvågningsopgave. Der er tekniske alarmer, som installeres i virksomheder, husdurstalde, varmecentraler, ålefarme m.v. således at uregelmæssigheder omgående registreres og kan afhjælpes på den mest hensigtsmæssige måde.

Der er indbrudsalarmer, som giver indbrudstyve meget lidt tid at løbe på. Når alarmen indgår, har kontrolcentralen straks, via oplysninger på EDB kontakt med en hundepatrulje – eller i specielle tilfælde politiet, og det er helt uden betydning hvornår, fra hvilken alarmtype og hvor i landet alarmen indløber fra – vores kontrolcentral sikrer en effektiv overvågning på alle alarmopkald.