iLOQ Privus banner

Programmer selv låse og nøgler

Administrer adgangsrettigheder let og sikkert. Fjern en mistet nøgle eller en ny nøgle på få minutter.

Let at installere og bruge

iLOQ Privus er let at installere i eksisterende cylinderlåse. Intet behov for ledninger eller batterier, da iLOQ får strøm, når nøglen sættes i låsecylinderen.

En nøgle passer til alle

Med iLOQ kan du programmere din nøgle til flere låse. Du kan bruge den samme nøgle derhjemme, dit sommerhus eller og på kontoret.

iLOQ privus

Nøgle

Du programmerer selv adgangsrettigheder til den batterifrie nøgle. For eksempel kan du endda angive, at kun de voksne i din familie har adgang til garagen og opbevaringen. Alle nøgler er mekanisk identiske. Den krypterede nøgle kan ikke kopieres.

Låsecylinder

Finske iLOQ er verdens første og eneste elektroniske låsecylinder, der drives af nøgleindsættelsen. Låsecylinderen i standardstørrelse kan installeres på en eksisterende låsekasse uden besværet med batterier eller dyr kabelføring. Låsecylinderen er slidstærk og er pålidelig selv i koldt vejr.

Programmerings nøgler

Adgangsrettigheder for nøgler og låse defineres ved hjælp af programmeringsnøglerne. Du behøver ikke en computer eller speciel programmeringsenhed. Tilføjelse af en nøgle er hurtig og let – du kan tilføje en ny nøgle på få sekunder. Hvis en nøgle går tabt, kan du nemt fjerne den ved at omprogrammere låsecylinderen. 

Hængelås

Med den selvdrevne hængelås får du fleksibel adgangsrettighedsstyring. En hængelås vil opbevare alt med en dør eller en luge sikkert – som din båd eller dit skur.

Skabslås

Den selvdrevne skabslås er ideel til f.eks. at låse din postkasse.