Det handler om tryghed

For os er tryghed i din hverdag, et af vores store mål.

Med det rette alarm tilbehør sammen med en af vores alarm pakker, kan vi være med til at give dig tryghed i din hverdag. Samtidig kan vi også være med til at gøre din hverdag smartere med det rette alarm tilbehør.

Er en video detektor eller en røgkanon den rette løsning for dig? Vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige alarm tilbehør, til lige præcis det behov du har.

Vi ved med over 23 års erfaring indenfor tyveri alarmer, at der ikke er 2 mennesker der er ens. Derfor er det rigtig vigtig at du får den løsning der passer præsis til dig.

Alarm tilbehør Det handler om tryghed
Det handler om tryghed Alarm tilbehør
Jablotron Foto detektor Alarm tilbehør
Jablotron Betjeningspanel alarm tilbehør

Jablotron Betjenings panel

Et ekstra Jablotron Betjeningspanel kan være en god ide, hvis du har flere indgange som du benytter. Den indeholder en LCD-skærm, funktionstaster og en RFID-læser.

Jablotron Foto detektor

Jablotron Foto detektor. Se hvad der sker derhjemme. Se billeder taget af detektorens kamera på internettet eller mobil-app.
Ved alarm (eller når brugeren ønsker det), tager kameraet et farvebillede, og sender en nedskaleret, mindre datakrævende udgave til mobil-app’en.

Jablotron Foto detektor alarm tilbehør
Jablotron App

Et sikkert hus hvor end du befinder dig

Med vores mobil- eller web-app MyJABLOTRON kan du til – og frakoble din alarm samt fjernstyre enheder eller apparater i hjemmet. Du vil få besked om alt der rør sig derhjemme, lige meget om du er på ferie, på arbejde eller ude at handle.

Vores app er i stand til

  • Give dig et overblik over alle JABLOTRON enheder
  • Styre din alarm som hvis du brugte dets fysiske betjeningspanel
  • Gemme en fuld hændelseshistorik
  • Se billeder fra dit alarmsikrede hjem direkte på mobilen
  • Holde styr på temperaturer og energiforbrug

Har du behov for at komme i kontakt med os?

Har du brug for at komme i kontakt med os. Er du meget velkommen til at kontakte os. Tryk på knappen herunder, for at komme til kontaktsiden.